Veckans Keps – FestMaskinisten går med stil

sep 10, 2013
admin

Erik_veckansSom mitt smeknamn ”Kepséen” lyder är det dags att upplysa dig om var modet i keps-världen befinner sig. Först ska vi reda ut ett par saker:

  • Gillar du inte kepsar och du säger att du inte passar i keps – Sådana personer finns ju inte ens, alla passar i keps!
  • Du säger att du inte har pengar för att köpa en keps – Du har precis fått typ 9000 spänn, kom igen. Åk och köp en keps!
  • Du vet inte vad man ska leta efter när du ska köpa en keps – När du läst klart har du ett praktexempel på en keps och du åker senare ner och köper en!
  • Du har redan massa kepsar och du säger att du inte behöver fler – Man kan aldrig ha för mycket kepsar så åk ner o köp en keps!
  • Har du någon annan omotiverat bortförklaring för att inte köpa en keps – Jag bryr mig inte, åk ner och köp en keps!

Nu till det viktiga! Jag ska nu visa en keps som är hetare än hetast just nu. Det är en New Era keps som har det klassiska Yankees-märket där fram. Det detaljrika arbetet inuti märket har gått från den ena fingerfärdiga sytanten till den andra, från öst till väst, genom eld och vatten och tillslut hamnat i Sveariket. Närmare bestämt på min alldeles egna hylla.

Bomben av färg som finns i Yankees-märket matchas ypperligt med den gråa nyansen där skärmen går i det lite mörkare medan huvuddelen går i den ljusare. Det är en keps där du ser arbetet som lagts ner och där färgerna gör att du kan matcha det till vilka klädesplagg som helst.

Om du vill ha mer råd tveka inte på att haffa mig i korridorerna, glöm inte heller att tagga Le Mans!

Puss o kram
Erik

246 Comments. Leave new

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.