Finis Malorum tackar för sig

maj 20, 2014
admin

IMG_2573Precis som det sagts tidigare idag har ett skifte skett, men föräldrarna i Finis Malorum känner ett stort behov av att få tala ut här en sista gång.

Vi tänker tillbaka på ett år som har innehållit det mesta, även det vi inte ens kunde drömma om i vår vildaste fantasi. Ett år då vi har tagit chansen att lära känna en enorm skara underbara människor på olika universitet, fakulteter, sektioner och festerier. Människor vi kommer sakna enormt mycket när vi inte kan ses lika ofta!

Vi vill tacka alla våra pateter, gänget på Kårallen med DC i spetsen, alla underbara festerivänner och resten av de aktiva på M-sektionen för att ni finns och har hjälpt oss göra det här året till det bästa hittills. Det är inte utan en liten tår vi tackar för oss och låter FM 14/15 ta över rodret.

Sist men inte minst vill jag personligen tacka resten av Finis Malorum för att jag fått vara en del av det absolut bästa och galnaste gänget någonsin. Ni har varit allt och tillsammans ska vi nu förgylla patethimlen.

Tack för oss!!

Puss och kram
Festmaskineriet 13/14 genom
Christian Fickler – Webb&Info

1 784 Comments. Leave new

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.